LGBT+ Rådgivningen i København

Rådgivningen i København holder sommerlukket frem til 5. august.

Rådgivningen i København har hjemme på LGBT+ Danmarks hovedkontor på Vestergade lige ved Rådhuspladsen. Vi er i alt ca. 12 faste rådgivere, der arbejder frivilligt. Vi bestræber os på at have en så bred repræsentation af regnbuepersoner som muligt, med forskellige faglige baggrunde og et aldersspænd fra først i 20’erne til 50’erne. Vores placering i København betyder, at vi særligt kan vejlede dig om tilbud, netværk og aktiviteter i hovedstadsområdet.

RÅDGIVNINGEN I KØBENHAVN

Vestergade 18E, 2. sal, 1456 København K 
Tlf.: 33 13 19 48 (torsdage 18-20) 
Chat (torsdage 18-20)
E-mail: raadgivningen@lgbt.dk 

Ved fysisk fremmøde

Du behøver ikke bestille tid, men hvis du skriver eller ringer på forhånd og aftaler en tid, kan vi sikre, at der er en rådgiver klar til at tale med dig. Ellers kan der forekomme ventetid, hvor du er velkommen til at vente i vores bibliotek.

Sådan finder du frem

Vi holder til inde i baggården på Vestergade 18. Du skal helt hen i enden af baggården ved den grå bygning, hvor der står 18E. Hoveddøren skulle gerne være åben, og på højre hånd finder du trappeopgangen, som du følger til 4. sal. Her kan du ringe på hos LGBT+ Danmark, så kommer vi og tager imod dig. Står døren åben, går du blot ind i vores reception / bibliotek, hvor en rådgiver vil tage imod dig. Samtalen foregår i et uforstyrret rum. Du/I er velkomne til at komme flere, hvis du fx vil tage din partner eller forældre med. 

Bygningen har også en elevator samt lift til niveauforskellen ved hoveddøren. Den kræver et nøglekort, så skulle du have brug for denne, kan du kontakte os på tlf.: 33 13 19 48.